Byz Garage'da coşku

6.02.2015 09:50:19

Kayseri'nin ilk ve tek Otel-AVM kompleksi Byz Garage Alışveriş Merkezi, yarıyıl tatilinde çocuklar için birbirinden keyifli aktivitelere ev sahipliği yapamaya devam ediyor.

Kızılderili Köy Kampı BYZ Garage AVM’ de

BYZ GARAGE Alışveriş Merkezi’nde ilk defa düzenlenen Kızılderili köy kampında, birbirinden eğlenceli etkinlikleriyle, çadırları, masalları ve danslarıyla yaşayan Kızılderili köyünde minikler doyasıya eğleniyor. Kızılderili ağabey ve ablaları tarafından önce kostümleri giydiriliyor, daha sonra Kızılderili abla, gelen miniklere ismine uygun Kızılderili savaş boyamasını yapıyor. Yüzü boyanan küçükler, birbirinden eğlenceli aktivitelerin beklediği etkinlik alanında doyasıya eğleniyor.

02-08 Şubat tarihleri arasında her gün 13.00-18.00 saatleri arasında olan Kızılderili kampında, minikler unutulmaz bir sömestr tatilinin keyfini yaşıyorlar. Sömestr boyunca süren tüm etkinliklere katılım ise ücretsiz. 

Kayseri’de ilk defa alışveriş merkezi ile iş dünyasının ihtiyaçlarını birlikte çözümleyen bir model geliştiren BYZ GARAGE AVM, günümüzün tempolu yaşantısına cevap veren sosyal aktivite olanaklarını müşterilerinin hizmetine sunuyor. Bol ürün çeşidiyle alışverişi keyfe dönüştüren süpermarketi, en yeni sistemle donatılmış sinema kompleksi ve yerli / yabancı markaların mağazaları ile alışverişi keyfe dönüştürüyor.